Çmimet e reja të derivateve të naftës

 Benzinat prej sonte në mesnatë shtrenjtohen për gjysmë denarë, ndërsa për vlerë të njëjtë lirohen dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri, vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të shitet për 69 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98, për 71 denarë për litër. Një litër EUODIZEL )D-E V) do të shitet për 61 denarë, ndërsa çmimi i Vajit Ekstra i Lehtë për Amvisëri do të jetë 50.50 denarë për litër.

Çmimi në pakicë i mazutit M-1 NS ulet për 0,11 denarë dhe një kilogram do të kushtojë 34,737 denarë.