Џафери во Албанија ќе присуствува на ратификацијата на Протоколот за членство Македонија во НАТО

Претседателот на македонското Собрание Талат Џафери утре ќе отпатува во работна посета во Република Албанија.

Како што информира собраниската прес-служба, Џафери во Албанија на 14 февруари ќе присуствува на пленарната седница на Собранието на Република Албанија на која ќе се ратификува Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО.