Штитеничка на СОС Детско село заминала од домот

Петнаесетгодишна штитеничка од СОС Детското село вчера заминала до домот во непознат правец и не се вратила.

Полицијата соопшти дека нејзиното заминување во 20 минути по полноќ го пријавила Д.К.(55) од СОС Детско Село во Полициската станица Гази Баба.

Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на лицето.