Улица на црвените фенери во Скопје

Вечерва Скопје наликуваше на Амстердам, а граѓаните имаа можност да видат девојки како нудат сексуални услуги од излози.

Станува збор за перформанс против стигматизацијата на сексуалните работнички што се одржа во главниот град кој ќе трае до 22 часот вечерва.