Твитерџиите за непотизмот: На Мира цела фамилија и работела зад грб

Твитер заедницата ретко кога простува кога е во прашање јавниот интерес. Денеска во фокусот на твитовите се вработувањата на членови од семејство на пратеничката Мира Стојчевска.

Ајдееее Вон Дизел да ти и бил трет братучед на Мира Дизел .

— Борче Василевски (@SERAFIM1976) February 12, 2019