Сончево, но студено време

Овој четврток ни носи сончево и ведро утро но студено.

Денов ќе го обележи претежно сончево , но студено време а максималната дневна температура ќе стигне до  18 степени, додека утринската  ќе достигне до шест,.

Северен ветер ќе дува цел ден а сличното време ќе се задржи во следните денови. Утрата за викенд ќе бидат студени, но дневната температура ќе биде во раст.