Се породи екс министерката Гордана Јанкулоска

Поранешната Министерка за внатрешни работи денеска се породила во една од скопските болници. Како што дознава Press24 Јанкулоска на свет донела здраво машко дете кое ќе го носи името Петар.
Тоа е првото дете во семејство на екс министерката Јанкулоска и нејзиниот сопруг Влатко.