Руската амбасада ќе го санкционира нивниот возач кој непрописно паркира возило

Возило на руската амбасада вчера беше фотографирано како е непрописно паркирано, а денес амбасадата на Твитер се огласи дека ќе покрене интерна постапка за ова непримерно однесување .

-За жалење и срамење е сликава. Наше е возилото. Покренуваме интерна постапка за ова непримерно однесување.