Роднина на починат пациент претепал сестра од КАРИЛ

Роднина на починат пациент претепал медицинска сестра на КАРИЛ, пишува Плусинфо.

За оваа немила случка итна прес-конференција најави и министерот за здравство Венко Филипче, на која ќе бидат обелоденети повеќе детали.