Прес-конференција на СЈО во 13 часот

Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите денеска во 13 часот ќе се одржи прес – конференција.

Од СЈО засега нема информации на која тема ќе биде прес-конференцијата.