Нова Година – неработен ден за сите граѓани на Македонија

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, 1 јануари 2019 година, Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им ја честитаат Новата Година.