„Независните“ ги бранат пазарџиите

Осумчлената независна пратеничка група е загрижена поради реакциите на пазарџиите и најавуваат дека од понеделник ќе побараат средби со нивни претставници.

„Ќе ги разгледаме нивните барања. Очигледно е дека луѓето се затекнати, а наша должност е да им излеземе во пресрет“, велат за „Независен“ од независната пратеничка група.