Девојка нападната од кучиња скитници во Градски парк

Дваесетгодишна девојка од Скопје вчера била нападната од кучиња скитници во Градски парк.

Како што информира МВР, вчера во 11:30 часот, Б.Н.(20) пријавила дека додека се движела во Градски парк била нападната од 5-6 кучиња скитници, од кои едното ја гризнало за левата нога