(Видео) Заев: Се праваат напори да се обезбеди мнозинството

-Се праваат напори да се обезбеди мнозинство рече премиерот Зоран Заев пред камерата на ТВ21, излегувајќи од Собранието. На прашање кога ќе почне седницата, тој рече дека е само гостин во Собрание и дека Собранието одлучува за тоа.

„Тука сум само гостин, Собранието одлучува. Се прават напори за да обезбеди мнозинство. Нормално ова да биде во нормални околности“, рече Заев.