(ВИДЕО) Граѓаните се упатија кон штабот на ВМРО-ДПМНЕ, го повикуваат и Иванов

Почна најавениот протест против Договорот за името меѓу Македонија и Грција.

Насобраните граѓани се упатија кон штабот на ВМРО-ДПМНЕ, а почнаа да го извикуваат и името на претседателот на државата Ѓорге Иванов.

Насобраните граѓани ја пеат химната и други патриоски песни.