Веб сајтот на Владата со новото име: Влада на Република Северна Македонија

Откако вечерва пристигна Вербалната нота од Атина, новото име веќе почна да се појавува во институциите. Веб сајтот на Владата е со новото име. Горе пишува Влада на  Република Северна Македонија.