Zjarri ka kapluar malin e Bellasicës

Me 12.11.2018 rreth orës 17.50 në malin Bellasica, në vendin e quajtur Ura e Djallit mbi fshatin Bansko dhe fshatin Koleshinë, është shkaktuar një zjarr, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për shuarjen e zjarrit.