Studentët me ultimatum për Ministrinë e Arsimit

Protestat e studentëve do të vazhdojnë sot, në Sheshi “Iliria”, me fillin prej orës 13:00, njofton Portalb.mk.

Studentët presin që atyre t’u bashkohen edhe nxënësit e shkollave të mesme, ndërkaq paralajmërojnë ultimatum për Ministrinë e Arsimit dhe universitet në lidhje me plotësimin e kërkesave.