Собраниска седница за избор на потпретседатели и за основање работни тела


Фото: Б. Грданоски

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи третата седница.

На дневен ред на оваа седница е Предлог-одлуката за утврдување на бројот на потпретседатели на Собранието, а пред пратениците е и Предлог-одлуката за основање постојани работни тела.

Седницата е закажана за 14 часот.