Собранието ќе ја започне четвртата седница


Фото: Б. Грданоски

Собранието денеска ќе ја започне четвртата седница на која на дневен ред засега е само една точка.

Пратениците ќе го разгледаат Годишниот извештај за работата на Агенцијата за заштита на личните податоци за 2023 година.