Reagon Taravari: Ata po më kërkojnë të mos shkarkoj ushtarët e partisë BDI që nuk vijnë në punë

Taravari: Ata po më kërkojnë të mos shkarkoj ushtarët e partisë BDI që nuk vijnë për të punuar

A mund të ndodhë kjo në vendet evropiane ku punoni, pyeti Taravari?

Kryetari Gostivarit Arben Taravari argumenton se administrata e politizuar dhe të punësuarit e komunës të cilët jo vetëm që nuk i përmbushin detyrat e tyre, por nuk vijnë për të punuar. Në takimin e djeshëm me ta, Taravari u ankua se ai i kishte kushtëzuar për të mbajtur punën e tyre nëse punojnë vetëm dhe që përndryshe komuna nuk do të jetë në gjendje për të formuar një Këshill.

– Ne i përdorim të gjitha mjetet dhe ne vazhdojmë të bëjmë përpjekje për të shmangur më tej duke bllokuar punën e këshillit, por në anën tjetër ne gjejmë mungesën e një vullneti, dhe ajo është përcjellë me kërkesat iracionale, të tilla si për t’i mbajtur ata duke punuar ushtarët e tyre partiake jo vetëm që nuk bëjnë punë, por as nuk punojnë fare. Më tregoni, ju lutem, mund të ndodhë kjo në vendet evropiane ku punoni – i kërkuan emigrantët Taravar, njoftoi shërbimi për shtyp i komunës së Gostivarit.