Plagosen me armë zjarri dy ushtarë të ARM-së

Sot rreth orës 10:15 minuta në repartin e Kirurgjisë janë pranuar dy ushtarë të ARM-së, Miroslav Jovanovski i lindur në vitin 1991 nga fshati Saraçinë i cili menjëherë është futur në sallën e operacionit dhe Veli Shabani i lindur në vitin 1881 nga Shkupi, i cili për shkak të lëndimeve serioze, si rast urgjent është dërguar në Klinikat e Shkupit.

Incidenti ka ndodhur në kazermën e Tetovës, derisa lëndimet janë shkaktuar me armë zjarri.