Mile Janakievski punësohet në “Pelisterka”

Ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski ka treguar se nuk është më i regjistruar si i punësuar në VMRO-DPMNE. Ai tashmë zyrtarisht është i punësuar në kompaninë “Pelisterka”.

Detajet janë zbuluar sot gjatë seancës gjyqësore për rastin “Kozmos”, ku Janakievski është njëri prej të dyshuarve.