Mile Janakieski sot në gjykatë përballet me Fatime Fetain

Në Gjykatën Themelore Shkup 1 për sot është caktuar seancë për lëndën e PSP-së ‘Toplik’ në të cilin dyshohen gjashtë persona, mes të cilëve edhe ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, edhe atë për shitjen e tokës ndërtimore në Sopishte të Shkupit, përcjell Fol.

Nga dëshmitë, sipas PSP, del se për shkak të ndërprerjes së kontratës me fajin e Ministrisë, ministria është detyruar t’i paguajë në vlerë prej 1 milionë eurove borxh dhe interes të parakohshëm personit juridik ‘San city’