Mickoski: Ejani të fillojmë një kapitull të ri

Të harrojmë librin e kaluar për një kohë, dhe të hapim një libër të ri. Libër i cili do të na shpie drejtë prosperitetit, theksoi kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në protestën e sontme të organizuar para Qeverisë.

Beteja jonë sapo ka filluar. Asnjë proces nuk është njëkahësh, koha për ne po vjen. Koha për maqedonasit e ndershëm dhe të bekuar tek ka filluar, porositi Mickoski.

At shoti se nuk do të tërhiqen dhe akuzoi se borxhi publik i shtetit është mbi 40%.