LSDM: Jemi afër marrëveshjes me opozitën

LSDM-ja beson se është më afër marrëveshjes me deputetët opozitar se sa zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Koalicioni socialdemokrat i bëri thirrje kolegëve opozitarë që të mbështesin ndryshimet kushtetuese dhe të marrin pjesë aktive në hartimin e amendamenteve, njofton Alsat-M.