(FOTO) Menduh Thaçi në kongresin e BESËS

Lideri i PDSH-së Menduh Thaci sapo ka arritur në kongresin e Lëvizjes BESA, raporton TetovaSot.
Thaçi që në kohën e zgjëdhve lokale shprehi gatishmërine për një bashkëpunim me BESËN.

Ndryshe miqësia e Adnan Ismailit – Abia i BESËS është edhe ura lidhëse mes BESËS dhe PDSH-së.

Ndryshe sot në Tetovë në kongresin e parë do të zgjidhet kryetari i Lëvizjes BESA krahu i Shkupit.