Ermira Mehmeti komenton arrestimet e fundit

Ish-deputetja e BDI-së, Ermira Mehmeti ka komentuar arrestimet e fundit të funskionarëve të regjimit të kaluar në Maqedoni.
“Deputetë te VMRO jane arrestuar për sulm ndaj Parlamentit. Kjo nënkupton se ata kanë sulmuar edhe Komisionin për çështje të mandatit dhe imuniteteve. Rrjedhimisht, seanca e këtij Komisioni për të vendosur mbi mandatin e sulmuesve të Parlamentit bëhet e pakuptimtë, jorelevante dhe jolegjitime”, thekson Ermira Mehmeti, njofton agjencia e lajmeve INA.