Civil: `Tvrdokornite` shpërndajnë urrejtje dhe keqpërdorin të drejtat dhe liritë e njeriut

Civil kërkon nga institucionet që të marin masa kundër atyre që shpërndajnë urrejtje si dhe ndaj atyre që detyrojnë të shpërndahen të njejtat, transmeton Zhurnal.mk

Demokracia nënkupton lirinë e shprehjes dhe lirinë e protestave por kupton dhe sundimin e së drejtës dhe respektimin e të drejtave të njeriut. Fundja janë të papranueshme thirrjet direkte për dhunën, urrejtjen dhe akuzat ndaj institucioneve dhe vendeve fqinje”, thuhet kështu në reagimin e Civil.