Bujar Osmani flet pas takimit të liderëve për çështjen e emrit

Zv/kryeministri, Bujar Osmani i cili mori pjesë në takimin e liderëve në Maqedoni ku u diskutua raporti mes Maqedonisë dhe Greqisë për zgjidhjen e emrit thotë se kjo është një qasje pozitive. Sipas tij ky komunikim aktiv dhe gjithëpërfshirës do të ndërtojë një konsesus të plotë për në BE dhe NATO.

“Me një qasje pozitive, komunikim aktiv, dhe gjithëpërfshirje deri në ndërtimin e një konsesusi të plotë për në BE dhe në NATO” ka shkruar Osmani