Besa e Kasamit do të ketë anëtarin e saj në KSHZ, ja kush është?

Lëvizja BESA e drejtuar nga Bilall Kasami, të cilës sipas dispozitave ligjore dhe Kodit Zgjedhor i takon një antërë në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), tanimë ka përcaktuar kandidatin e saj që do ta përfaqëojë në këtë komision, shkruan Zhurnal.

Siç mëson Zhurnal nga burime partiake Enver Salihi do të jetë anëtarë i KSHZ nga rradhët e Lëvizjes BESA të Bilall Kasamit.

Përndryshe, Salihi është anëtarë i kryesisë Qendrore, sekretar i departamenteve. Vjen nga Kumanova dhe është jurist me pervojë shumë vjeçare.