Avokatët hoqën dorë nga përfaqësimi i Gruevskit

Tri avokatët Dimitar Dangov, Sterjo Zikov dhe Boro Tasevski hoqën dorë ta përfaqësojnë ish-kryeministrin Nikolla Gruevski, në lëndën e PSP-së, “Dhunë në Komunën Qendër”, konstatoi gjyqtari Dushan Josifov në fillim të seancës së sotme.

Gruevski iu dha një avokat sipas detyrës zyrtare, Petar Dimovski, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Avokati Dimitar Dangov në seancën e kaluar për lëndën “Titanik” tha se do të heq dorë të përfaqësojë Gruevskin në këtë lëndë të PSP-së.