Anketë: Zaev e shkel Mickovskin

Kryeministri Zoran Zaev, një vit pas emërimit kryeministër i vendit gëzon përkrahje më të madhe nga qytetarët.  Në sondazhin e fundit të kryer nga TV “Telma” dhe Qendra Maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtar, Zoran Zaev dominon  me 35.4 përqind, ndërsa lideri i VMRO-DPMNE me vetëm 2.9 përqind./nezavisen