Amdi Bajram: Nuk pajtohem me protestat, Ligji për përdorimin e gjuhëve duhet të votohet

Deputeti Amdi Bajram ka folur rreth protestave që janë duke u mbajtur para Kuvendit të Maqedonisë për të kundërshtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Bajram thotë se nuk pajtohet me protestat para Kuvendit, dhe se do të votojë për Ligjin kushtetues-jokushtetues për gjuhët, pasi që duhet të votohet.

“Nuk pajtohem me ata që protestojnë. Nëse jo tani, në radhën tjetër do ta votojmë ligjin”, thotë Amdi Bajram.

Përndryshe, Ligji kontestohet nga kryetari Gjorge Ivanov, dhe nga OBRM-PDUKM-ja.