(Видео) Прес на министерот Филипче

Фото: Б. Грданоски

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска во 15 часот ќе одржи прес-конференција на која ќе ги изнесе најновите податоци за состојбата со корона вирусот.

Проследете ја во живо: