Rrahje në Qeverinë e Maqedonisë

Ministria e Punëve të brendshme njofton se dy femra të punësuara në Qeverinë e Maqedonisë janë përleshur mes njëra tjetrës. Nga MPB thonë se zënkës fizike i ka paraprirë një zënkë verbale

Ata, njoftojnë se rasti është denoncuar në Sektorin për Punë të Brendshme se në hapësirat e bodrumit të Qeverisë, M.D (34) dhe A.N (40), të punësuara në sektorin për pastrim në qeveri, pas diskutimit verbal janë përleshur edhe fizikisht.

Nga policia informojnë se po punojnë në zbardhjen e rastit