Këto janë drejtorët e ri që i emëroi qeveria

Në seancën e sotme Qeveria ka emëruar drejtorët në disa institucione, transmeton aktuale.mk.

Ilmi Selami është emëruar drejtor në Drejtorin e Ekonomisë së Ujërave, Bujar Dardhishta emërohet drejtor në Drejtorin për librat amë dhe Ekrem Bunjaku në Inspektoratin Teknik.