Jançev nuk merr pjesë në protestën e VMRO-DPMNE-së

Kryetari i Komunës së Kavadarit, deklaro se nuk do të marr pjesë në protestën e VMRO-DPMNE-së para Qeverisë së Maqedonisë.

“Në protestë nuk do të arrij, Deri në ora 18:30 kam obligime që duhet t’i përfundoj, sepse qytetarët më zgjodhën për këtë, të punoj dhe të realizoj projektet e premtuara në interesin e tyre”, deklaroi për Mitko Jançev, i pyetur se si do të përgjigjej në ftesën e Komitetit Komunal.

Ai shtoi se shoqëria duhet të de-partizohet dhe të vijojë pajtimi. Beson se ftesa e Komitetit Komunal të VMRO-DPMNE-së nuk është shkruar nga atje, por nga kryesia qendrore.

Jançev thotë se nuk do të ndikojë te deputetët në Kuvend si të votojnë dhe konsideron se të paraburgosurit Mile Janakieski, Kirill Bozhinovski dhe Sasho Mijallkov nuk do të arratisen nga vend nëse iu jepet mundësia të mbrohen nga liria./Gazeta e Pavarur