Gruevski: Zaevi më hakmerret për 11 vjet humbje

Në Gjykatën Penale sot, është shtyrë seanca për Dhunën në Qendër,në të cilën gjykohej ish lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski,përcjell Fol.

“Asgjë e re në lidhje me këto lëndë të cilat Qeveria dhe PSP po i shtyjnë. Kjo është joprofesionale dhe hakmarrja politike. Janë menduar akuza pa dëshmi. Pastaj materialet e fituara në mënyrë të paligjshme u bënë prova. Akti i fundit ishte ndryshimi i gjykatës.Ndryshe nga këto gjykime, patë atë që ndodhi në gjyqin ku gjyqtari i kërkoi falje z.Zoran Zaev. Zaev po më hakmerrt për 11 vjet humbje “, tha sot Gruevski në gjykatë.

Përndryshe, gjykimi u shty për datën 2 shkurt.