ERT: Nimic në 10-të ditët e ardhshme do të vizitoj Shkupin dhe Athinën

Ndërmjetësi i Kombeve të Bashkuara në kontestin rreth emrit, Metju Nimic, gjatë 10-të ditëve të ardhshme pritet të vizitoj Shkupin dhe Athinën, që të shqyrtoj këtë çështje, ka njoftuar televizioni grek ERT.

Televizioni grek nënvizoi se diplomati është “optimist dhe vlerëson se problemi për emrin e Maqedonisë mund të zgjidhet në 6 muajt ardhshëm”.