Edi Rama: Mos kini frikë nga shqiponja

Kryeministri i Shqipëris nëpërmjet statusit në rrjetet sociale fton shqiptarët kudo në botë të japin kontribut simbolik financiar për siç shkruan ai, gjobën absurde të FIFA-së për futbollistët shqiptarë të Zvicrës, Xherdan Shaqiri dhe Granit Xhaka.

“MOS KINI FRIKE NGA SHQIPONJA është emri i llogarisë bankare ku gjithkush mund të japë një kontribut simbolik, për të paguar gjobën absurde të FIFA-s ndaj Granit Xhakës dhe Xherdan Shaqirit?

Shenja e duarve shqiponjë është shenja jonë dalluese e komunikimit në raste gëzimi dhe me keqardhje për ata që e keqinterpretuan shenjën e gëzimit krejt spontan nga një moment i bukur sportiv, në Raiffeisen Bank është hapur llogaria MOS KINI FRIKE NGA SHQIPONJA?

Kjo llogari u hap falë nxitjes së shumë miqve të këtij rrjeti social nga e gjithë bota, si falenderim e mirënjohje për dy sportistët që ngritën peshë në një gëzim sportiv miliona shqiptarë”, shkruan kryeministri Rama.