(Во живо) Конвенција на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски


Фото: Б. Грданоски

Вечерва, во салата „Борис Трајковски“, со почеток од 20 часот ќе се одржи изборна конвенција на кандидатот за претседател, Стево Пендаровски.

Конвенцијата ќе се пренесува во живо на дигиталната платформа на кандидатот за претседател Пендаровски, Фејсбук.

Проследете ја во живо: