Диета: за две недели 10 килограми минус

Диета:
Прва недела – појадокот е ист во сите седум дена и се состои од две варени јајца и една овошка (портокал или грејпфрут)
Понеделник:
Ручек: два слатки компири и две јаболки
Вечера: голема чинија со салата и пилешко

Вторник
Ручек:пилешко со салата
Вечера: две варени јајца, салата, една овошка (портокал или грејпфрут).

Среда:
Ручек: две парчиња сладок компир, ниско калорично сирење (по избор) и домат
Вечера: салата и пилешко

Четврток:
Ручек:овошје – јаболки
Вечера:пилешко и салата

Петок:
Ручек:варен зеленчук и два варени јајца
Вечера:салата и риба на скара

Сабота:
Ручек:овошје
Вечера:пилешко и варен зеленчук

Недела:
Ручек:салата од домати, варен зеленчук и варено пилешко
Вечера:варен зеленчук

Со оваа диета мора да се придржувате до горенаведеното, без внесување на газирани пијалоци, шеќери, алкохол и сол.

За да има подобри резултати треба да пиете до 10 чаши вода дневно