Културен информатор: Препорака за претстави и концерти до крај на неделата

22 март – четврток

Кино Милениум
„Бикини Мун“ – ПРЕМИЕРА
Режија: Милчо Манчевски
20:00

Македонска филхармонија
Денови на македонска музика
Свечено отворање
диригент: Борјан Цанев
20:00

Театар за деца и младинци
Лакомата меца
режија: Дарин Петков
19:00
Театар Комедија
Дони Дарк
режија: Роберт ристов
20:00
МНТ
Разговори во четири очи
режија: Нина Николиќ
20:00
Драмски театар
Вера, љубов, надеж
режија: Лука Кортина
20:00

23 март – петок
Театар за деца и младинци
Волшебникот од Оз
режија: Боњо Лунгов
19:00
Драмски театар
Како да се ограби банка
режија: Иван Манасковски
20:00
Театар Комедија
Дони Дарк
режија: Роберт ристов
20:00

24 март – сабота
Театар за деца и младинци
Дванаесетте месеци
режија: Петар Пашов
19:00
МНТ
Кец на десетка
колективна режија
20:00

Драмски театар
Атена со пенис
режија: Синиша Евтимов
20:00