Распишана меѓународна потерница по Љупчо Палевски


 Министерството за внатрешни работи распиша меѓународна потерница по Љупчо Палевски.

 – Љупчо Палевски род.12.12.1964 год. во Скопје се бара со меѓународна потерница за истрага за кривични дела „грабнување” и “убиство“ по издадена наредба XV KO бр 3047/23 од Основното јавно обвинителство Скопје, објавено е на веб страницата на МВР.