Приведен 23-годишен кавадарчанец за напад врз полициски службеници


Фото: Б. Грданоски

Кавадарчанец на возраст од 23 години, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој извршувал службени дејствија.

Потоа, момчето се обидело со дрвен и остар предмет да нападне полициски службеници кои извршувале службени дејствија.