Пренасочен сообраќајот кај клучката Хиподром, се врши увид во сообраќајка

Сообраќајот на автопатот Велес – Скопје и Куманово – Скопје кај клучката Хиподром се пренасочува кон обиколницата.

Причина за пренасочувањети е вршење увид на сообраќајна незгода, информира Автомотосојузот на Македонија.