Më 30 mars, në Vjenë takohen Kocias, Dimitrov dhe Nimic

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Greqisë, Nikos Kocias të enjten dhe të premten (22-23) mars do të qëndroj në Maqedoni.

Delegacioni grek i udhëhequr nga Kocias, do të arrijnë në Aeroportin ndërkombëtar Shkupi të enjten.

Ndërsa më 30 mars, ministrat e Punëve të Jashtme, të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Kocias do të takohen në Vjenë, me negociatorin e OKB-së, Metju Nimic.