Ligji i përdorimit të gjuhëve, reagon Zeqiri

Pas miratimit të ligjit për përdorimin e gjuhëve, me një postim në Fejsbuk është paraqitur edhe deputeti dhe nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri.

“Ligji për përdorimin e gjuhëve u miratua në Kuvend. Vend për eufori nuk ka. Sfida të reja na presin të gjithëve!”, ka shkruar Zeqiri i LSDM-së, njofton Medial.mk.