Фустан од кожа и блескави салонки- Нина Бадриќ го претстави новиот албум полн со емоции


Албумот содржи 12 безвременски песни кои со изведбата на регионалната и хрватска поп-ѕвезда  прозвучеа со автентично медитеранско расположение и  ја врати публиката во златните фестивалски години

 

Линк до целиот текст на Глориа. хр тука